Tippek, ha plasztikai vagy esztétikai beavatkozás előtt állsz - interjú Dr. Hegedűs Beával - Plasztika Esztétika Magazin

Tippek, ha plasztikai vagy esztétikai beavatkozás előtt állsz – interjú Dr. Hegedűs Beával

Tippek, ha plasztikai vagy esztétikai beavatkozás előtt állsz - interjú Dr. Hegedűs Beával

Az információ hatalom. Szokták mondani. Azt gondolom ez így is van. De mi jelent még többet az információnál? Hát a hiteles információ!

Ahogy az internet átvette a hatalmat felettünk, és a hiteles információ áradásról, úgy egyre inkább kételkedve kell olvasd a híreket, tájékoztatókat, leírásokat. Ez elől egyik piac sem menekülhet. A minőségi, valós tartalmakat gyártó személyek, vállalkozások megküzdenek az álhíreket és téves információkat terjesztőkkel.

Sajnos így van ez a plasztika, esztétika iparággal is.

Szerencsére vannak olyan felületek (mint ahogy a plem.hu is), orvosok és szakemberek, akiknek missziójuk, hogy az érdeklődőknek és pácienseiknek megfelelő és teljeskörű tájékoztatást nyújtsanak a plasztika, esztétika és szépség témában.

Dr. Hegedűs Beával beszélgettem a páciensek edukációjáról. Arról, hogy mit érdemes Neked is tudnod ahhoz, hogy a megfelelő orvos kezei közé kerülj; honnan érdemes információt gyűjts, és tájékozódj a kezelésekről, és honnan ne.


Iratkozz fel YouTube csatornánkra, hogy ne maradj le következő videóinkról sem: FELIRATKOZOM!

Továbbiak a kategóriából

2020. szeptember 08. - 18:23