Így szabadulj meg könnyedén a kellemetlen úszógumiktól! - Plasztika Esztétika Magazin

Így szabadulj meg könnyedén a kellemetlen úszógumiktól!

Így szabadulj meg könnyedén a kellemetlen úszógumiktól!

„Nem is látszik annyira!” „Két szülés után ez teljesen oké!” Ismerősek ezek a kifogások? Vagy a számtalan abszurd zsírégető diéta és véget nem érő eredménytelen hasizomgyakorlat? Nem kell ebbe beletörődni! Létezik olyan megoldás, mellyel nem kell sanyargatnia magát, nem fájdalmas, mégis hatékony. Lássuk, mi az!

Plasmalipo

A PlasmaLipo kezelés a legújabb zsírcsökkentő technika, melyet Japánban fejlesztettek ki – egy egyszerű, hegek nélküli, alakformáló és bőrfeszesítő eljárás. Kb. 20 perc alatt érhető el hasonló hatás, mint egy 140 perces hagyományos zsírszívással vagy egy 60 perces lézeres zsírszívással.

A PlasmaLipo célzottan olvasztja fel a zsírsejteket és teszi feszessé a bőrt. Az eljárás jelentősen kisebb megterheléssel jár, mint a hagyományos vagy a lézeres zsírszívás, így helyi érzéstelenítésben is végezhető.

Hogyan működik?

Helyi érzéstelenítésben vékony optikai szálat vezetünk egy tűszúrásnyi nyíláson, egy néhány mm átmérőjű kanülön keresztül a zsírszövetbe a bőrön át. A szonda plasmaenergiát bocsát ki, melynek hatására a zsírsejtek fala szétszakad, a sejtekben lévő zsír felolvad. A sejtekből kifolyó olaj egy részét a nyirokkeringés elszállítja, másik részét a szervezet elbontja, azt a környező zsírsejtek nem képesek felvenni.

Szívásra így nincs szükség.

A kezelés után 3-6 hónap elteltével a laza bőr feszesebbé válik a plasmaenergia hatására fokozódó kollagénképződés miatt.

Miben különbözik a PlasmaLipo kezelés a hagyományos és a lézeres zsírszívástól?

A PlasmaLipo™ kezelésnél a hagyományos zsírszívással ellentétben nem vastag szívó kanült, hanem egy vékony optikai szálat vezetünk a bőrön keresztül a zsírszövetbe. Metszést nem ejtünk, így seb sincs. Az optikai szálat 1,2 mm-es tűszúrásból vezetjük be. (Ilyen vastagságú tűvel történik a vérvétel is.) Az optikai szál végén egy néhány mm átmérőjű plazmagömb jelenik meg, amely a zsírsejteket a környező szövetek károsodása nélkül robbantja szét.

A PlasmaLipo kezelés további előnye, hogy a plazmagömb felmelegíti a bőr alsó rétegét, amelynek hatására újraindul a rugalmas rostok képződése a bőrben.

Így a bőr feszesebbé válik, és nem fog lötyögni a kezelt területen! A beavatkozás altatást nem igényel, a hagyományos zsírszívásnál rövidebb ideig tart. Varratra, kompressziós kezelésre sincs szükség. A seb néhány óra múlva begyógyul. A páciens a kezelés után akár azonnal visszatérhet a munkájához vagy a szokásos napi tevékenységéhez.

A Plasmaliop előnyei a hagyományos zsírleszívással szemben:

  • rövid felépülési idő )vékony (optikai szál, gyakorlatilag heg nélkül),
  • kevesebb fájdalom – helyi érzéstelenítésben is végezhető,
  • kevesebb duzzanat és bevérzés (a plasma energiája a kisereket lezárja, megelőzve a vérzést)
  • rövidebb beavatkozás (85%-kal gyorsabb, mint a hagyományos zsírleszívás),
  • biztonságos (kevesebb vérzés, rövidebb és enyhébb érzéstelenítés),
  • feszesebb bőr

Kinek való a kezelés?

  • ideális megoldás azoknak, akik egészséges étrend és rendszeres sportolás ellenére makacsul fennálló helyi zsírtöbblettől szeretnének megszabadulni,
  • akinek bőre lazább, és hagyományos zsírleszívás esetén jelentős bőrtöbblettel kéne számolni,
  • akik nem szeretnének hosszú ideig kompressziós ruhát viselni, és hamar, akár aznak szeretnének visszatérni a munkába

Kinek nem való?

  • aki több kilótól szeretne azonnal megszabadulni

Szerző: Dr. Szabó Szilárd

Kiemelt kép: Designed by rawpixel.com / Freepik

Továbbiak a kategóriából