Azonnali, tartós megoldás a feszes arcbőrért. Mindezt kockázatmentesen! - Plasztika Esztétika Magazin

Azonnali, tartós megoldás a feszes arcbőrért. Mindezt kockázatmentesen!

Így legyen tartósan feszes az arcbőröd

Létezik egy kockázatmentes, azonnal látható eredménnyel járó megoldás annak érdekében, hogy arcbőröd tartósan, akár több mint egy évig is feszes maradjon! Szeretnéd tudni mi ez? A szálbehúzás.

Hogyan működik?

Az arcbőr alá tű vagy kanül segítségével – bármiféle bemetszés nélkül – behúznak egy vékony szálat, amely nem allergén és orvosilag biztonságos anyagból készül. És hogy mit eredményez? Amellett, hogy a szálak fizikailag megemelik, és kifeszítik  bőrt, hosszú távon serkentik a bőr kollagéntermelését, így biztosan feszesebb és friss marad az arcbőröd.

A szálbehúzás egy műtét nélküli, kis fájdalommal járó beavatkozás, amely nagyon rövid időt vesz igénybe, csupán 30-120 percet, és minimális kockázattal jár!

A beavatkozás helyén ugyan kialakulhat duzzanat vagy véraláfutás, azonban ez néhány nap leforgása alatt eltűnik, addig pedig sminkel egyszerűen eltakarhatod.

A behúzott szálaknak többféle verziója került forgalomba. Létezik sima, csavart vagy apró fogakat tartalmazó szálak is, amelyek segítségével a szál belekapaszkodik a bőrbe, így kifeszíti a már megnyúlt bőrt.

Milyen előnyök szólnak mellette?

Nincs fájdalom, ugyanis helyi érzéstelenítéssel végzik, nincsenek műtéti sebek és hegek, ÉS az eredmény azonnal látható, hiszen a behúzott szál emelő- és feszesítő hatása azonnal aktiválódik! A kollagéntermelődés lassabban és fokozatosabban indul be a kezelt területen, azonban pár hónap elteltével ezt az előnyét is élvezheted a szálbehúzásnak.

És mi történik ezután?

A szálak visszahúzzák a bőrt a eredeti állapotukba, majd szép lassan feloldódnak, és serkentik a kollagén termelődését. Mivel a szálak teljes bőr és- szövetbarátak, ezért semmilyen allergiás reakciót nem váltanak ki.  A beavatkozás eredményében körülbelül egy-másfél évig gyönyörködhetsz. Ez idő elteltével a kezelést természetesen megismételheted.

Továbbiak a kategóriából